Serviciu complet si competent privind vehicularea fluidelor

Schimbatoare de caldura

Schimbator de caldura in placi I7 / I9 / I13 / I26


 Cele mai multe procese includ o etapa in care un produs este fie racit sau incalzit, sau ambele, prin mai multe sectiuni de transfer de caldura, de exemplu intr-un proces de pasteurizare. Aceasta se poate realiza cu ajutorul schimbatoarelor de caldura in placi. Ele sunt utilizate in industria alimentara (lactate, bauturi, bere, etc.) industria de vin, chimica si farmaceutice, printre altele.

Unitatea de pasteurizare HTST


 Unitatea de pasteurizare (HTST) este conceput pentru tratamentul termic de lapte si produse lactate, precum si alte produse alimentare precum bauturi racoritoare si sucuri. Procesul distruge microorganismele patogene prin incalzirea produsului la o temperatur√£ relativ ridicata pentru o scurta perioada.

 


Agitatoare

Agitatoare M-226 / M-440

Agitatoarele sunt utilizate pentru a amesteca solidele in lichide.
In industria de prelucrare a produselor alimentare, acestea ofera o solutie perfecta pentru reconstituirea laptelui praf, realizarea siropurilor, pregatirea solutiilor sarate, etc.
Ele pot fi, de asemenea, o solutie pentru prepararea amestecurilor solid-lichide in industria farmaceutica, cosmetica si industria chimica.Agitatoare

Agitator cu montaj  lateral CPG
Agitator cu montaj lateral pentru industria vinicola.
Intretinerea solidelor in suspensie.
Cupaj (amestec de vin).
Gazeificare (SO2 sau CO2).
Omogenizarea temperaturii.

 


Mixere

Mixer cu instalare in partea de jos a vasului ME 6100


Mixere

Mixere Verticale ME 1100

Seria ME 1100 de mixere verticale de mare forfecare prezinta o solutie pentru procesele de dispersie, emulsionare, omogenizare și dezintegrare a solidelor intr-o gama larga de produse din industrie alimentara, cosmetice, industria farmaceutica si de chimie fina.